Beeldhouwer Jan-Carel Koster
 
Opdrachten in beelden van hout en steen
 
Zijn opdrachten, die vanuit het hele land en uit verschillende segmenten van de samenleving bij hem binnenkomen worden normaal gesproken op volgorde van binnenkomst vervaardigd. De opdrachtgevers, zowel particulieren, als bedrijven, maar ook overheidsinstellingen, weten de weg naar Nijkerkerveen inmiddels te vinden. Zo heeft hij voor o.a. het Wereld Natuurfonds een werk mogen vervaardigen als ook voor verschillende gemeenten in Nederland. Ook producers van uit de media weten hem te vinden wanneer zij naar iets bijzonders op zoek zijn. De opdrachten variëren sterk in soort en grootte. Van steen of van hout, beide is geen probleem. Toch is er een voorwaarde die de beeldhouwer zichzelf stelt. Het te gebruiken materiaal moet kwaliteit en kwantiteit bieden. Dit houdt in dat hij als houtsoort veelal eiken gebruikt en de steensoort vaak marmer is. Duidelijk is dat de opdrachtgevers bij hem komen om de kwaliteit gewaarborgd te zien en om een gevoel gevisualiseerd te krijgen. Dit is precies wat Jan-Carel als geen ander kan. Mede hierdoor wordt hij veel gevraagd om (graf) monumenten te maken waarin het gevoel een zeer belangrijke rol speelt (dit heeft hij al voor vele mensen mogen doen waardoor hij zich elke keer weer vereerd voelt). De gevoelens in sculpturen uitbeelden weet hij telkens weer op een unieke en liefdevolle wijze, uit een soms onverwachte hoek, uit te beelden en te beschrijven.
Indien u geïnteresseerd bent in zijn werk of werken, dan kunt u bellen, mailen of sms naar: 06 – 36 11 0434  //  info@jck.nu
Jan-Carel staat u graag te woord, ook wanneer u (als bv amateur beeldhouwer) advies zoekt.
Voor opdrachten: houdt u rekening met een wachttijd. De levertijd kan per project verschillen en oplopen tot 6 of soms wel 12 maanden al naar gelang de grootte van het project.
 
Note van de beeldhouwer zelf:
Ik ben blij wanneer ik u enig inzicht in mijn gevoel en werkwijze heb kunnen geven, wanneer u heeft kunnen genieten van mijn sculpturen en beschrijvingen. Ze zijn gemaakt met liefde en hartstocht waarvan ik hoop dat u dit voelt en ziet bij het bekijken van mijn site want dat geeft mijn motivatie een extra prikkel. Voelt u vrij om mij te laten weten wat u van mijn werk vindt. Dit kan natuurlijk positief, maar ook negatief zijn (ook dat hoor ik graag). Nou ja, niet graag, maar ik leer er wel van!).
 
Vriendelijke groet,
Jan-Carel Koster

Beeldhouwer